Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā notika Baltijas atklātais čempionāts loka šaušanā telpās, veltīts Baltijas valstu neatkarības iegūšanas simtgadei. Šajā čempionātā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits - 127 sportisti no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas.

Sacensību dalībnieki veica Indoor Round vingrinājumus 25 un 18 metru distancēs, kā arī turnīros. Sportisti sacentās rekursīvā (R), kompaktloku (C), neaprīkoto loku (B) un tradicionālo (L) loku klasēs pieaugušajiem.

Komandu sacensībās vīriešiem ventspilnieks Dāvis Blāze kopā ar Eduardu Lapsiņu un Jāni Apsīti uzvarēja Olimpiskā loka klasē, kompaktloka klasē viriešiem ventspilniekam Sergejam Meļeškevičam, rīdziniekiem Jānim Jakubaņecam un Tomam Strazdiņam arī uzvara, bet kompaktloka klasē sievietēm ventspilnieces Janeta Grīnvalde un Alina Kosmatinska kopā ar Jūliju Oleksejenko ieguva 3. vietu.

Ventspilnieku individuālie rezultāti:

Dāvis Blāze - 4. vieta Olimpiskā loka klasē;

Aleksejs Opolčenovs - 6. vieta Olimpiskā loka klasē;

Aigars Kalniņš - 17. vieta Olimpiskā loka klasē;

Andris Lesiņš - 34. vieta Olimpiskā loka klasē;

Viktorija Masļajeva - 17. vieta Olimpiskā loka klasē;

Sergejs Meļeškevičs - 4. vieta Kompaktloka klasē;

Aleksandrs Titovs - 9. vieta Kompaktloka klasē;

Alīna Kosmatinska - 8. vieta Kompaktloka klasē;

Janeta Grīnvalde - 9. vieta Kompaktloka klasē.

Sacensību rezultātus skatīt ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Marija Antonova 21.02.2018, 19:12:56

    Komandu sacensībās vīriešiem ventspilnieks Dāvis Blāze kopā ar Eduardu Lapsiņu un Jāni Apsīti uzvarēja Olimpiskā loka klasē,
    bet kompaktloka klasē viriešiem ventspilniekam Sergejam Meļeškevičam, rīdziniekiem Jānim Jakubaņecam un Tomam Strazdiņam uzvara, sievietēm ventspilnieces Janeta Grīnvalde un Alina Kosmatinska kopā ar Jūliju Oleksejenko ieguva 3. vietu.
    Pēc medaļu skaitu Latvijas loka šāvēji ierindojas pirma vietā.
    Apsveicam sportistus ar panākumiem sacensībās!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: