Kuldīgas ielā posmā no Pāvila ielas līdz Lielajam prospektam ir noslēgušies brauktuves seguma remonta darbi, līdz ar to ir atjaunota transportlīdzekļu satiksmes kustība, informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Kuldīgas ielas posmā no Pāvila ielas līdz Lielajam prospektam tika veikta novecojušā brauktuves betona bruģakmens seguma demontāža, veicot nesošās seguma konstrukcijas pastiprināšanu ar granīta šķembu maisījumu, izbūvējot jaunu pilna krāsojuma betona bruģakmens segumu un nomainot nodilušos metāla aku vākus brauktuves zonā. Tāpat tika atjaunotas arī bojātās betona apmales un atsevišķas ceļa zīmes

Savukārt Kuldīgas ielā posmā no Jēkaba ielas līdz Baldones ielai turpinās ielas pārbūve, veicot 560 metru gara apvienotā gājēju un velobraucēju celiņa izbūvi ielas nepāra pusē. Nākamā gada pavasarī ielas posma pārbūve tiks turpināta ar veloceliņa izbūvi, brauktuves asfalta seguma demontāžu un betona bruģakmens seguma izbūvi, divu izgaismotu gājēju pāreju pārbūvi Kuldīgas un Baldones ielu krustojumā, vienu izgaismotu gājēju pārejas izbūvi Kuldīgas ielas šķērsojumā pie Ērgļu ielas, kā arī energoefektīvu LED gaismekļu uzstādīšanu visā ielas posma garumā no Jēkaba ielas līdz Baldones ielai.

Ceļu satiksmes dalībnieki tiek aicināti ievērot uzstādītās pagaidu ceļa zīmes un piedalīties ceļu satiksmē atbilstoši CSN noteikumiem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Kriska 14.10.2023, 11:41:08

    Ostas celtnieks to nesen būvēja . vai jau pagāja garantijas termiņš? (5 gadi)

  • 0
    Lielais Kretīns 16.10.2023, 09:48:57

    Vajag ar galvu padomāt. Siltumtrases izbūve/uzlabošana nav tas pats, kas braucamās daļas seguma nomaiņa

    Vai būtu bijis labāk abus darbus veikt reizē? Protams, bet mēs tomēr dzīvojam Latvijā, kur kaut ko tādu saplānot nav iespējams.

  • 0
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 17.10.2023, 11:07:56

    Atbild Ventspils Komunālā pārvalde:
    Kuldīgas ielas posms no Lielā prospekta līdz Pāvila ielai ir būvēta 18 gadus atpakaļ un garantija uz tādu periodu nedarbojas.
    Siltumtrase šo posmu skāra tikai nelielā posmā, nevis visā brauktuvē.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: