Ceturtdien, 12. oktobrī, plkst.17.30 Galvenajā bibliotēkā, vietējie Ventspils un novada dzejnieki, kā arī citi interesenti, kam ir tuva radoša pašizteiksme dzejas formā, aicināti satikties pasākumā ''Dzejolis, ko atceros. Brīvais mikrofons''.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja deklamēt sev personīgi dzīvē nozīmīgākos paša autora sacerētos vai cienītu citu autoru dzejoļus, kas iespiedušies atmiņā.

Iespējams, tā ir tikai četrrindīte, kas ievērota agrā jaunībā un dzejoļa turpinājums jau piemirsies, un varbūt pat vairs neatminamies, kas ir vārsmu autors. Satiksimies, lai kopīgi apspriestu šo fenomenu – cilvēka atmiņu – un aptvertu, kādi literāti, kādas tēmas un frāzes sirdī rezonē un ir vienojošas mums, ventspilniekiem, un Ventspils novadā dzīvojošajiem.

Dzejas vakars iecerēts kā sadraudzības pasākums brīvā gaisotnē. Pasākumā aicināts piedalīties jebkurš interesents, bez pieteikšanās, un kā jau brīvajā mikrofonā - visiem būs iespēja uzstāties.

Pasākumā dalību jau apstiprinājusi idejas autore, literāte un novadpētniece Laimdota Sēle, kā arī dzejnieki Margarita Putniņa, Ina Anševica un Edijs Rozentāls, Dace Laksberga un citi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: