Skolēnu rudens brīvlaikā Kurzemes reģionā dzīvojošajām ģimenēm ar 7 līdz 16 gadus veciem bērniem, tostarp ar funkcionāliem traucējumiem, ir iespēja pieteikties dalībai divās bezmaksas integrējošās nometnēs.

Kurzemes plānošanas reģions, sadarbojoties ar Latvijas Bērnu atbalsta fondu un nodibinājumu "Palīdzēsim.lv", projektā "Kurzeme visiem" organizē divas trīs dienu (divu diennakšu) integratīvās rudens nometnes.

Nometni "Kurzemes piedzīvojums rudenī" no sestdienas, 21. oktobra, līdz pirmdienai, 23. oktobrīim, Ventspils novada viesu namā "Raganas slota", rīko nodibinājums "Palīdzēsim.lv".

Nometni "Kur tu - tur es!!!" no ceturtdienas, 26. oktobra, līdz sestdienai, 28. oktobrrim, "Dvēseles veldzes dārzā", Dienvidkurzemes novada Ziemupē, Laiveniekos, rīko Latvijas Bērnu atbalsta fonds.

Nometnes paredz bērnu un pusaudžu vispusīgu attīstību un iekļaušanos sabiedrībā. Savukārt vecākiem būs iespēja satikt citas ģimenes, dalīties zināšanās un pieredzē, kā arī apmeklēt dažādas nodarbības.

Nometnes dalībnieki būs Kurzemes reģionā dzīvojošās ģimenes ar bērniem un pusaudžiem, kurās vismaz viens no bērniem vai pusaudžiem ir vecumā no 7-16 gadiem, tai skaitā ar funkcionāliem traucējumiem un noteiktu invaliditāti, kopā 30 dalībnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: