Ventspils pilsētas svētku laikā paredzētas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā – tiks mainīti autobusu kustības ceļi, tāpēc iespējama autobusu kavēšanās, kā arī netiks apkalpotas atsevišķas autobusu pieturas. Iedzīvotāju ērtībām būs norīkoti arī lielas ietilpības autobusi.

Kursēs lielas ietilpības autobusi

Pasažieru ērtībām, lai ērtāk varētu nokļūt pilsētas svētku norises vietās, visu dienu sabiedriskā transporta maršrutos kursēs arī četri lielas ietilpības autobusi, tostarp, lai vakarā nokļūtu Ventas kreisajā krastā uz svētku uguņošanu, kas sāksies plkst. 23.

Uz svētku uguņošanu maršrutā Nr.22 ''Celtnieku iela - Inženieru iela'' lielas ietilpības autobuss kursēs plkst. 21 un plkst. 22.10, bet plkst. 23:45 atceļā no pieturas ''Swedbank'' uz Pārventu.

Papildus reiss pēc uguņošanas

Lai Ventas labā krastā dzīvojošie iedzīvotāji varētu pēc uguņošanas nokļūt mājās, kursēs vēl arī papildus sabiedriskais transports, kas pasažierus uzņems plkst. 23.30 Kuldīgas ielā, orientējoši posmā no Jaunpilsētas laukuma līdz pieturai ''Swedbank''. Autobusa kustības ceļš būs kā maršrutam Nr.22.

Izmaiņas starppilsētu maršrutos

Lai nodrošinātu iespēju apmeklēt Ventspils pilsētas svētkus arī iedzīvotājiem no citām pilsētām, atsevišķos starppilsētu maršrutos, ko apkalpo pasažieru pārvadātājs ''Ventspils reiss'' no 4. augusta līdz 6. augustam kursēs lielas ietilpības autobusi. Savukārt 6. augustā, ja būs izpirktas visas biļetes uz kādu no pēcpusdienas reisiem, kas atiet no Ventspils autoostas, nepieciešamības gadījumā tiks novirzīts vēl papildus reiss.

Plašāku informāciju par sabiedriskā transporta kustības izmaiņām Ventspils pilsētas svētkos skatīt: ŠEIT!

Vēlam ventspilniekiem un Ventspils pilsētas viesiem izbaudīt pilsētas svētkus un savām ērtībām izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: