Pirmdien, 7.augustā, Ventspils tipogrāfijas uzņēmums "Hercoga druka" uzsāka labdarības akciju, kuras ietvaros paredzēts atbalstīt maznodrošinātas un trūcīgas ģimenes, kā arī vientuļos vecākus ar dažādām precēm, lai bērni pilnvērtīgi spētu uzsākt jauno mācību gadu.

No katra veiktā pasūtījuma, Hercoga druka ziedos 10% ģimenēm, kurām ir finansiālas grūtības sagatavot visu nepieciešamo bērniem, kuri uzsāks jauno mācību gadu. Maznodrošinātās un trūcīgās ģimenes būs tieši tās, kurām kaut kādu iemeslu dēļ nav iespējams saņemt oficiālu maznodrošināto vai trūcīgo statusu. Bērni, kuri saņems atbalstu, ir dažāda vecuma - sākot no sākumskolas līdz vidusskolas vecumam.

Uzņēmums Hercoga druka sazinājās ar Ventspils Sociālo dienestu, lai lūgtu palīdzību sazināties ar ģimenēm, kurām šāda palīdzība būtu ļoti nepieciešama.

Hercoga druka ir Ventspils tipogrāfijas uzņēmums, kur iespējams pasūtīt dažādas digitālās izdrukas- plakātus, vizītkartes, bukletus, flaierus, kā arī uzlīmes. Iespējams arī apdrukāt apģērbus.

Labdarības akcija noslēgsies 28.augustā, 2023. gadā. Visas nepieciešamās preces ģimenes saņems Hercoga druka uzņēmuma birojā Andreja ielā 4, Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: