Vienas dienas vizītē Ventspilī viesojās Liepājas valstspilsētas pašvaldības vadība – domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš un izpilddirektors Ronalds Fricbergs.

Tikšanās laikā viesiem no kaimiņpilsētas tiks izrādīti gan esošie, gan topošie Ventspils jaunumi – Zinātnes un inovāciju centrs VIZIUM, topošā Rehabilitācijas nodaļa un Gāliņciema sabiedriskais centrs, brīvdabas muzeja Laivu māja, kā arī uzņēmējdarbības vide mūsu pilsētā.

«Tā jau tikai saka, ka kurzemnieki tādi lepni un iedomīgi – patiesībā sirsnīgi un viesmīlīgi. Ar Ventspils domes vadību Jāni Vītoliņu un Gunti Blumbergu aplūkojām kaimiņu pieredzi pašvaldības projektu vadībā un pilsētas jauno objektu attīstīšanā. Jāsaka, ka tiešām iespaidīgi! Gan jaunais zinātnes centrs VIZIUM ir vērtīgs ieguvums visam Kurzemes reģionam, gan brīvdabas muzejs un topošā bibliotēka. Šāda pieredzes apmaiņa vienmēr ļauj arī izdarīt secinājumus, ko paši savās mājās varam uzlabot, un dod jaunas idejas tālākam darbam,» pēc vizītes Ventspilī atzina Liepājas mērs Gunārs Ansiņš.

Jāpiebilst, ka pagājušā gada novembra beigās līdzīgā vizītē pie kaimiņiem bija devusies Ventspils pašvaldības vadībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: