Pašvaldības SIA Ventspils siltums atgādina, ka no šā gada 1. janvāra klientiem par siltumenerģijas rēķinu saņemšanu papīra formātā ir jāmaksā 0,40 eiro ar PVN.

Saistībā ar rēķinu piegādes izmaksu sadārdzinājumu, šobrīd rēķinu saņemšanu elektroniski izvēlējušies jau ap 200 klientu, taču joprojām ik mēnesi papīra formātā rēķinus saņem ap 1900 klientu.

Tā kā elektroniski sagatavotu rēķinu iedzīvotāji savā e-pastā var saņemt bez maksas, aicinām klientus izmantot šo iespēju, jo īpaši šobrīd, kad arvien turpina pieaugt dažādu pakalpojumu un preču cenas.

Tiem klientiem, kuriem nav iemaņu vai iespēju izmantot e-pakalpojumus, aicinām lūgt tuvinieku palīdzību un pieteikt rēķinu saņemšanu viņu e-pastā, kas, pirmkārt, sniegs iespēju samazināt ikmēneša izdevumus, otrkārt, – ietaupīt dabas resursus, jo elektronisko rēķinu piegāde ir ātrāks, drošāks un dabai draudzīgāks veids. Jāatzīmē, ka elektronisko rēķinu iespējams ne tikai saņemt un aplūkot e-pastā, bet arī izdrukāt un lietot kā dokumentu papīra formā.

Elektronisko rēķinu piegādes pakalpojumu klienti var pieteikt, sūtot pieprasījumu uz e-pastu: siltums.abonenti@ventspils.lv vai arī, zvanot pa tālruni 63600800, norādot klienta vārdu un uzvārdu, īpašuma adresi vai klienta kodu, kā arī e-pasta adresi rēķina piegādei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: