Gada nogalē Ventas Balss abonementu nākamajam gadam dāvina arī pazīstami ventspilnieki, katrs, tāpat kā laikraksta žurnālisti, izvēloties savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Guntis Blumbergs gada abonementu sarūpēja atbalsta centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš un pasniedza to centra vadītājai Ievai Sāmītei.

«Šādas dāvanas pasniegšana ventspilniekiem ir jau sena tradīcija un ilgas ir arī draudzības saites ar Cimdiņu un Ievu. Man ir liels prieks pasniegt šo abonementu, jo tiešām apbrīnoju to darbu, kas tiek paveikts šajā centrā. Dažreiz nav nemaz tik vienkārši atrast laiku un spēku saviem bērniem, bet jums sirds mīlestība jādāvina arī daudziem citiem un jums tas arī izdodas,» atzīst Blumbergs.

Sāmīte skaidro, ka laikraksta abonements Cimdiņam ir tiešām liels atbalsts, jo tas palīdzēs dažādot ikdienu: «Par mūsu darbību daudzi zina, arī pateicoties ziņām laikrakstā. Mēs tās bērniem par prieku krājam un glabājam īpašā mapītē, taču līdz šim tā īstā avīze bija īpaši jāmeklē. Tagad dienu varēsim sākt ar to, ka izšķirstīsim avīzi un meklēsim, vai mēs tajā neesam minēti. Vesels notikums būs arī pastkastītes pārbaudīšana un laikraksta ienešana telpās. Arī šāda darbošanās mums ir ļoti svarīga.» Viņa arī pastāstīja, ka cimdiņbērni krietni padarbojušies pirms svētkiem, pašu rokām darinot dāvanas – eglītē iekaramus cimdiņus no pārstrādāta siltumnīcu stikla un smaržīgus maisiņus ar pašu audzētu lavandu.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: