AS ''Baltijas Ekspresis'' oktobra mēnesī kopumā pārvadājis vairāk nekā 300 tūkstošus tonnas kravas. Šāds viena mēneša apjoms ir sasniegts pirmo reizi pēdējo divu gadu laikā.

Lielā mērā kravu pārvadājumu apjoms palielinājies pateicoties ogļu pārvadājumiem uz Ventspils Tirdzniecības Ostu. Oktobra mēnesī arī graudu produkcijas pārvadājumi uz Rīgu un Ventspili sastāda ievērojamu ''Baltijas Ekspreša'' pārvadājumu daļu, to skaitā iekšzemes kviešu pārvadājumi sadarbībā ar Dobeles dzirnavnieku. Šī gada otrajā pusē palielinās arī cementa pārvadājumi uz Liepājas ostu sadarbībā ar SCHWENK Latvija.

AS ''Baltijas Ekspresis'' pārvadājumu apjomi pēdējos divus mēnešus ir tikai palielinājušies un tā ir laba ziņa dzelzceļa nozarē strādājošiem, jo pēc ilgstošas dzelzceļa kravu pārvadājumu lejupslīdošas līknes beidzot situācija sāk stabilizēties un pat uzlaboties, kas nozīmē tikai to, ka pārvadājuma apjomiem palielinoties nozarei un arī AS ''Baltijas Ekspresim'' būs nepieciešami kvalificēti dzelzceļa speciālisti.

Biedrības "Baltijas asociācija – transports un loģistika'' grupas uzņēmumi un to vadītāji iegulda ievērojamas pūles, lai pierastie kravu apjomi atgrieztos Ventspils ostā, attiecīgi arī AS ''Baltijas Ekspresim'' ir jānodrošina šo kravu transportēšana uz Ventspili, ko mēs arī sekmīgi darām un darīsim turpmāk, ja nepieciešams, palielinot strādājošo skaitu uzņēmumā.'' pauž AS ''Baltijas Ekspresis'' valdes priekšsēdētājs Māris Bremze.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Vadims Kevrelis 04.11.2021, 12:38:00

    Ļoti patīkami.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: