Programmatūras testēšanas uzņēmums ''TestDevLab'' aicina piedalīties konkursā ''Testers Challenge 2021'', kas tiešsaistē norisināsies no 28. oktobra līdz 4. novembrim. Konkursa dalībnieki varēs pārbaudīt savas tehniskās zināšanas un loģiskās spriešanas spējas, meklējot atbildes uz konkursa uzdevumiem.

Konkursu ''TestDevLab'' rīko jau otro reizi un iepriekšējā reizē 2019. gadā tajā piedalījās vairāki simti dalībnieku, taču tikai retais spēja izpildīt visus uzdevumus. Arī šogad konkursa uzdevumi nebūs vienkārši, tomēr tos var atrisināt bez padziļinātām tehniskajām zināšanām.

''TestDevLab'' līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds aicina izmēģināt savas spējas konkursā: ''Programmatūras testētāja ikdiena nereti ir līdzīga dalībai šādā konkursā. Dažādos veidos ir jāmēģina programmatūrā atrast kļūdas. Bieži vien tās ir redzamas uzreiz ar neapbruņotu aci, taču nereti tās ir paslēpušās negaidītās vietās. Dalība ''Testers Challenge'' ikvienam interesentam ļaus iejusties programmatūras testētāja lomā.''

Iepazīties ar pārbaudījuma nosacījumiem un piedalītiess konkursā: ŠEIT

2011. gadā izveidotais uzņēmums ''TestDevLab'' nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma 400+ inženieru testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē. ''TestDevLab'' ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā ''TestDevLab'' ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: