Lai pelēcīgajās un drēgnajās rudens dienās pilsētā radītu svinīgu 18. novembra svētku noskaņu, tuvākās nedēļas laikā tiks uzsākta Latvijas valsts svētku dekorāciju izvietošana pilsētvidē.

Lai godinātu Lāčplēša dienu un Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas 103. gadadienu, tiks uzstādīta jauna kompozicionāla dekoru grupa Lielajā laukumā iepretim Koncertzālei ''Latvija'' un Ventspils mūzikas vidusskolai, kas tiks veidota no trim puzura formas dekoriem ar vēsturiskām Ventspils fotogrāfijām. Tradicionāli arī Rātslaukumā tiks uzstādīta svinīga Latvijas valsts dekoru kompozīcija. Savukārt godinot Lāčplēša Kara ordeņu kavalierus, pie Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes uzstādītās piemiņas akmens – stēlas tiks uzstādīta svinīga karogu kompozīcija.

Papildus esošiem dekoriem, pilsēta tiks rotāta ar krāsainiem valsts karogiem - Lielajā prospektā, posmā no Brīvības ielas līdz Kuldīgas ielai, Rātslaukumā un Tirgus ielā, Kuldīgas ielā, posmā no Kārļa līdz Lauku ielai un Pārventas centrā. Paralēli valsts svētku dekorācijām pilsētvidē tiek izvietotas Ziemassvētku dekorācijas, kas novembra beigās tiks ieslēgtas, līdz ar pilsētas galvenās svētku egles svinīgo iedegšanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: