Ventspils pašvaldības iestādes ''Komunālā pārvalde'' projekta vadītājs Raido Blumbergs konkursā ''Būvindustrijas lielā balva'' ieguva ''Pamatakmeni'' nominācijā ''Gada projektu vadītājs'' kategorijā "Gada inženieris un Gada arhitekts".

VEF Kultūras pilī norisinājās apbalvojuma ''Būvindustrijas lielā balva'' nozīmīgās balvas ''Pamatakmens'' pasniegšanas ceremonija, kurā 12 būvniecības nozares profesionāļi saņēma nozares apbalvojuma lielo balvu.

Kategorijā "Gada inženieris" "Pamatakmeni", diplomu un nozīmīti ieguva ilggadējais Komunālās pārvaldes projekta vadītājs Raido Blumbergs, kurš savā karjeras posmā ir veiksmīgi īstenojis vairākus vērienīgus projektus Ventspilī.

Nozīmīgāko projektu vadīšana Raido Blumberga karjerā esot bijusi ''Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju būvniecība Lielajā laukumā'', turklāt viņa vadībā sadarbībā ar klavierbūvētāju Dāvidu Kļaviņu tika izgatavotas un piegādātas pasaulē lielākās klavieres koncertzālē ''Latvija'' , ''Būvuzraudzības darbu izpilde objektam "Daudzfunkcionālās inovāciju centra jaunbūves, revitalizējot degradēto teritoriju, būvniecība Rūpniecības ielā 2, Ventspilī"'' un Ventspils Zinātnes un inovāciju centra ''VIZIUM'' būvniecības būvuzraudzība.

"Cilvēki, kas nominēti apbalvojuma saņemšanai, ir pelnījuši vislielāko cieņu par to, ko ir veikuši savā darbā, un arī par to, ko vēl veiks. Svarīgi, ka tieši kolēģi viņus ir izvirzījuši, tātad atzinuši par labākajiem un zinošākajiem speciālistiem. Esmu pārliecināts, ka pandēmija beigsies un nākamgad, desmitajā reizē, mēs varēsim tikties daudz kuplākā skaitā," saka Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Raimonds Eizenšmits.

Arī 2020. gadā konkursā nominācija ''Projektu vadītājs'' Raido Blumbergs ieguva godalgoto 2. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Guantanamo 14.10.2021, 16:48:13

    Aug Kausiņam laba maiņa

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: