Vasara Olimpiskajā centrā ''Ventspils'' ir treniņnometņu sezona un šajā laikā, jūlija vidū, Ventspilī jau dadzus gadus noris treniņnometne Latvijas bobsleja izlases sportistiem, kuru starpā ik gadu bijuši vārda dienas gaviļnieki Oskari.

Šogad savā vārda dienā Ventspilī treniņnometnē trenējās Oskars Ķibermanis un tradicionāli šajā laikā Olimpiskā centra ''Ventspils'' viesnīcas vadītāja Inta Tomsone par godu gan vārda dienas gaviļniekiem sportistiem Oskaram un Ritvaram Suharevam, gan visiem pārējiem treniņnometnē esošajiem sportistiem organizēja godināšanas pasākumu neformālā gaisotnē.

Sportisti pēc garas treniņu dienas bija aicināti satikties brīvā dabā Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā, kur mūzikas pavadībā tie baudīja restorāna ''Ferma'' šefpavāra Māra Astiča gatavotās un servētās vakariņas, kā arī piedalījās salona ''Florist'' radošās personības Ilzes Krekovskas kaktusu stādīšanas meistarklasē.

Panākumus ceļā uz izvirzītajiem mērķiem un startos Olimpiskajās spēlēs Tokijā sportistiem novēlēja Olimpiskā centra ''Ventspils'' valdes priekšsēdētājs Jurģis Liepājnieks. Tāpat sportisti viens otram izteica pateicības vārdus par atbalstu treniņu laikā un priecājās par iespēju būt kopā, apmainīties ar pieredzi, gūt iedvesmu un motivāciju.

Šobrīd treniņnometnē Ventspilī uzturas Latvijas bobsleja izlases sportisti, skeletonisti, trenera Kristapa Mauriņa vadībā no 12. līdz 17. jūlijam trenējas Latvijas kamaniņu izlases sportisti 13 personu sastāvā.

Tāpat treniņnometnē uzturas arī Latvijas vieglatlēti, tostarp šķēpmetēja Līna Mūze un Līga Velvere, kas startē 400m barjerskrējiena un 800 m distancē.

Sportisti dzīvo Olimpiskā centra ''Ventspils'' viesnīcā un treniņiem izmanto Ventspils sporta bāzes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: