No 30. jūlija tiks uzsāktas vingrošanas nodarbības Ventspils senioriem (vecāki par 64 gadiem). Nodarbības notiks Ventspils Jaunrades namā un tās vadīs sertificēta trenere Madara Frēliha.

Apmeklējot nodarbības Ventspils seniori iegūs iespēju izkustēties domubiedru kompānijā, gūstot pozitīvas emocijas un vienlaikus uzlabojot koordināciju un saudzīgi nostiprinot muskulatūru.

Nodarbības būs bez maksas un notiks divas reizes nedēļā - pirmdienās un trešdienās plkst. 9. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc nepieciešams iepriekš pieteikties pa tālr. 29776433 vai rakstot e-pastu: madara.freliha@inbox.lv.

Vingrošanas nodarbības tiks organizētas, ievērojot valstī noteiktos COVID-19 infekcijas izplatības ierobežojumus - treniņgrupā būs līdz 20 cilvēkiem un nebūs jālieto maskas, tomēr visiem dalībniekiem jābūt vakcinētiem pret Covid-19 infekciju vai pārslimojušiem to.

Pasākums tiek finansēts Eiropas Savienības fonda projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros.

Lasi vēl

Komentāri (10)

  • -2
    tery 16.07.2021, 22:26:07

    tikai vakcinējieties.

  • 0
    VERONIKA M 19.07.2021, 15:51:02

    Nodarbības bez maksas izredzētajiem divdesmit dalībniekiem? Bet pārējiem?? VAI LABĀK nebūtu PILSĒTĀ AR RĪTDIENU nodrošināt bezmaksas TRANSPORTA PAKALPOJUMUS , kā tas ir citur Latvijā! Cik nav redzēts- "mikriņi" brauc pustukši, bet vecie cilvēki, atbalstījušies uz sava spieķīša, cenšas nokļūt tur,kur ir vajadzība, kaut vai apciemot savus mīļos kapiņos. JAUNĪBU DABŪ VISI, VECUMU - TIKAI PACIETĪGIE! PALĪDZĒSIM!

  • -4
    Marta P 20.07.2021, 16:59:22

    Jā, tiem 20, kas vēlēsies un pieteiksies. Ja atsaucība un pieprasījums būtu krietni lielāks, tad tiktu meklētas iespējas piedāvājumu palielināt.
    Tas pats attiecas uz sabiedrisko transportu - ja visiem nodrošinās bez maksas, tad tie, kas brauks ar savu auto prasīs, lai viņiem tad kompensē viņu transporta izdevumus, vai tiem, kas ar visu savu cienījamo vecumu pārvietojas ar velo - arī tie tad gribēs kādu atbalstu. Turklāt - to kas ir bez maksas, neviens nenovērtē. Tiem, kam tas ir nepieciešams - mums ir dienests, kas palīdz visiem cilvēkiem, kas nonākuši grūtībām, un atrod iespējas kā palīdzēt!

  • -5
    Latvija pāri visām! 19.07.2021, 16:40:37

    Visādi mēģina iemānīt to poti.
    Izlasa večuks šo un skrien potēties, lai varētu stiprināt veselību vingrinoties.
    Bet potīte šo var padarīt par citu kantoru klientu...

  • -3
    Ventspils Sociālais dienests 21.07.2021, 08:10:08

    Viens no sniegtajiem atbalstiem Ventspilī ir pabalsts daļējai izdevumu segšanai mēnešbiļetes iegādei braukšanai pilsētas maršruta autobusos nestrādājošiem pensionāriem un nestrādājošām 3. grupas personām ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 340,00 euro (pirms nodokļu nomaksas) un kuri vecāki par 80 gadiem. Šiem ventspilniekiem tiek piešķirts ikmēneša pabalsts 90% apmērā no mēnešbiļetes cenas braukšanai pilsētas maršruta autobusos.
    Braukšanas pabalsts pienākas arī nestrādājošiem pensionāriem un nestrādājošām 3. grupas personām ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 340,00 euro (pirms nodokļu nomaksas) – 50 % apmērā no mēnešbiļetes cenas braukšanai pilsētas maršruta autobusos;
    Lai saņemtu pabalstu daļējai izdevumu segšanai braukšanai pilsētas maršrutu autobusos, Sociālajā dienestā jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un jāiesniedz aizpildīts iesniegums.

  • 0
    VERONIKA M 21.07.2021, 11:11:47

    KAS KAUNU NEPROT, TAS BADU NECIEŠ! Salīdzināt tos, "kas brauc ar savu auto" ar kājām gājēju ir nekorekti. K AUT KAD JAU LASĪTS ..."kas brauc ar savu auto prasīs lai viņiem kompensē... -tā par šo pašu tematu izteicās mūsu dižais izbijušais mērs. Tad jau iznāk,ka pārējiem visiem jāpieprasa pensija mēra pensijas lielumā. Loģiski, vai nē? TAD KĀPĒC CITUR VAR, BET PIE MUMS NĒ? "KUR TAS SUNS APRAKTS?" Lai paskaidro ievēlētie tautas kalpi!

  • -4
    Marta P 21.07.2021, 16:15:38

    Kāpēc nekorekti? Vai man būtu jākaunas, ka eju kājām, nevis braucu ar auto vai sabiedrisko transportu? Ventspilī ļoti reti kas ir tik tālu, lai būtu vajadzība izmantot kādu transportu. Ja ikdiena noris viena krasta ietvaros, tad viss ir aizstaigājams.
    Un par citu piemēriem - A Kāpēc citur var nepaaugstināt slieksni pabalstam, ja valstī indeksē pensijas vai minimālo algu? Jūsu ierosinājums ir sekot citiem, nevis būt labākiem?

  • -1
    Ventspilniece.lv-3 22.07.2021, 05:25:19

    Martai P.
    Pietiek pūst "ādas stabulē" cietumniekam un viņa līdzskrējējiem!

  • 0
    Vitālijs_Artimenko 22.07.2021, 15:06:16

    Mana babuška bija prieciga, ka uzzināja, ka varēs izkustēties un socializēties. Jau pieteicās.

  • -2
    Latvija pāri visām! 22.07.2021, 17:37:40

    Vēlos lai man kompensē izdevumus, jo braucu ar savu auto un neapgrūtinu sabiedrisko transportu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: