Marta sākumā Ventspils domes 1.vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs un priekšsēdētāja 1.vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš, pasniedza Atzinības rakstus diviem ventspilniekiem par nozīmīgu ieguldījumu Ventspils sporta dzīvē.

Guntis Blumbergs par nozīmīgu ieguldījumu basketbola attīstības sekmēšanā Ventspils pilsētā pasniedza Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstu biedrības ''Basketbola kluba ''Ventspils'''' ģenerālmenedžerim Ralfam Pleinicam.

Ralfs Pleinics ar savu darbību sekmējis basketbola attīstību Ventspils pilsētā, Latvijā un Eiropas basketbolā. Basketbola klubā ''Ventspils'' darbojas kopš tā pirmsākumiem - 1994. gada. Šajos gados klubs ir desmitkārtējs Latvijas čempions, Baltijas Basketbola līgas čempions, Latvijas un Igaunijas basketbola līgas čempions un pirmais Latvijas e-Basketbola līgas čempions, kā arī izcīnītas medaļas FIBA basketbola turnīrā. Aizvadītajās sezonā Ralfs Pleinics tika iekļauts FIBA Basketbola Čempionu līgas klubu padomē.

Jānis Vītoliņš par nozīmīgu ieguldījumu loka šaušanas attīstības sekmēšanā Ventspils pilsētā pasniedza Ventspils pilsētas domes Atzinības rakstu Loka šaušanas kluba ''Odisejs'' aktīvistei Marijai Antonovai.

Marija Antonova jau no 2006. gada ir loka šaušanas kluba ''Odisejs'' aktīviste. Klubā iesaistīti vairāk nekā 60 jaunieši un 30 pieaugušie. Pateicoties Marijas Antonovas aktīvai darbībai Ventspils ir kļuvusi par teicamu sacensību norises vietu Latvijas un Baltijas valstu čempionātiem loka šaušanā. Marija organizē seminārus teorētiskās un taktiskās sagatavotības paaugstināšanai iesācējiem un pieredzējušiem sportistiem, kā arī meistarklases, piesaistot augstas kvalifikācijas trenerus un vadošos sportistus. Līdzās loka šaušanas sportam, Marija aktīvi iesaistās arī Ventspils kultūras dzīvē, ir Ventspils ukraiņu kultūras biedrības ''KOBZAR'' valdes locekle, kura aktīvi iesaistās pilsētas kultūras dzīvē, organizējot daudzpusīgus kultūras pasākumus.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    AN 09.03.2021, 18:09:56

    Tas taču ir Latvijai un Ventspilij biedrs. Februārī aizstāvēja Lembergu pie Ventspils tiesas https://www.ventasbalss.lv/foto/2106-ventspilnieki-pie-tiesas-pieprasa-izbeigt-politisko-izrekinasanos-ar-lembergu/65217

  • -3
    Peļu junkuriene 09.03.2021, 19:04:13

    Slava Pleinicam! Kārtīgs melioratoru dēls!!

  • 0
    Vpr 18.03.2021, 23:03:34

    https://pietiek.com/raksti/valsts_sponsoreta_b_k__ventspils__vadiba_e-pastos_dod_noradijumus,_ka_legalizet_skaidras_naudas_darijumus

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: