Pirmdien, 8. martā, tiks atzīmēta Starptautiskā sieviešu diena, kurā daiļā dzimuma pārstāves tiek īpaši lutinātas, pārsteigtas un sveiktas. Kā ik gadu, arī šogad Digitālais centrs ir padomājis par savām jaukajām apmeklētājām un vēlas iepriecināt dāmas, piedāvājot vēl nebijušu akciju ''Tikai dēļ Jums, daiļās dāmas!'' ar lielu un daudzveidīgu balvu grozu.

Digitālais centrs aicina piedalīties momentloterijā, kurā neviena loze nebūs tukša! Visas dienas garumā apmeklētājas tiks iepriecinātas ar ziediem, kā arī, izpildot pavisam vienkāršus nosacījumus, būs iespēja pārbaudīt savu veiksmi, piedaloties momentloterijā un laimējot burvīgas balvas, ko sarūpējis Digitālais centrs ar draugiem.

Lai iegūtu iespēju piedalīties momentloterijā, daiļā dzimuma pārstāvēm savā Facebook profila laika joslā jādalās (share) ar Ventspils Digitālā centra Facebook lapā  ievietoto video, kurā pasniedzējs Roberts Gaižutis sveic dāmas svētkos un aicina piedalīties momentloterijā, jāierodas Digitālajā centrā, jāuzrāda, ka šis nosacījums ir izpildīts un jānosauc parole: ''ES ESMU LIELISKA!''.

Par to, lai dāmas smaidītu, saņemot lieliskas dāvanas, ir parūpējušies Digitālais centrs un dāsnie draugi: fotogrāfe Margarita Zvejniece, ziedu tirgotava ''Magnolija'', ''Burgerbārs'', veikals ''Ķocis'', Olimpiskais centrs ''Ventspils'', Ventspils tūrisma informācijas centrs, veikals ''Douglas'', ''Laimlini'', ''Diana sveces'', veikals ''Daba'' un veikals ''Frizieru serviss''.

Balvu būs patiešām daudz, bet ierobežotā skaitā.

Ventspils Digitālais centrs aicina būt atbildīgiem un ievērot noteiktos ierobežojumus: publiskajā zonā vienlaicīgi var atrasties četri apmeklētāji, jābūt mutes un deguna maskai, kā arī jāievēro 2m distance.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Eeeeeeeeee 06.03.2021, 09:56:58

    Manām draudzenēm viss ok ar to! Atslābsti! :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: