10. un 11. martā Sanktpēterburgā notiks 3x3 Eiropas Vienotās līgas sezonas pirmais posms, kurā Latviju pārstāvēs vadošā komanda ''Riga''. Komandas sastāvā spēlē Ventspils olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kā arī Agnis Čavars, Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks.

Turnīrā kopā piedalīsies 12 komandas no Krievijas, Serbijas, Nīderlandes, Lietuvas, Francijas un Latvijas, kuras sadalītas četrās apakšgrupās. ''Riga'' komanda spēlēs vienā grupā ar Krievijas komandām Zvezdochki (spēle plānota 10. martā plkst. 15.20 (pēc Latvijas laika)) un Skolkovorus (spēle plānota 10. martā plkst. 17.20 (pēc Latvijas laika)).

Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas labākās divas komandas. Izslēgšanas spēles tiks aizvadītas 11. martā.

Eiropas Vienotā basketbola līga ir augstākā līmeņa 3x3 basketbola turnīrs, kurā piedalās profesionālas komandas no sešām Eiropas valstīm un sacentīsies četros posmos Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā dažādās norises vietās. Turnīru datumi plānoti: 10. - 11. martā, 30. - 31. martā, 14. - 15. aprīlī un fināls 26. aprīlī.

Visi turnīra posmi plānoti Dalībnieki sacenšas par kopējo balvu fondu 40000 dolāru apmērā, kas tiks sadalīts starp turnīra uzvarētājiem. Tāpat labākās komandas izcīnīs tiesības piedalīties FIBA 3x3 Masters un FIBA 3x3 Challenger turnīros.

Spēles būs iespējams vērot tiešraidē: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: