Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 14. novembra plkst. 6.30 līdz 15. novembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma četrus izsaukumus - trīs uz ugunsgrēku dzēšanu un vienu uz glābšanas darbiem.

Plkst. 12.52 VUGD saņēma izsaukumu uz Vārves pagastu, kur dzīvojamā mājā bija izcēlies ugunsgrēks. Ugunsdzēsēji glābēji ierodoties notikuma vietā, konstatētēja, ka divstāvu dzīvojamai mājai dega otrā stāva dzīvoklis un liesmas izplatās uz jumta koka konstrukcijām.

Ugunsgrēka dzēšanas darbos tika piesaistīti papildus resursi, jau uz vietas strādājošiem astoņiem ugunsdzēsējiem glābējiem, papildus tika piesaistīti vēl pieci ugunsdzēsēji glābēji ar divām specializētajām ugunsdzēsības automašīnām.

Pēc gandrīz trīs stundu intensīva darba, plkst. 14.57, šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika ierobežots un plkst. 16.52 likvidēts.

Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās pieci cilvēki. Ugunsgrēkā 120m2 platībā dega dzīvojamās mājas dzīvoklis, bēniņi un jumts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: