No 13. maija Durbes ielā posmā no Kuldīgas līdz Rūpniecības ielai tiks ierīkota vienvirziena satiksmes kustība.

Kustība tiks organizēta no Kuldīgas ielas uz Rūpniecības ielas pusi. Tāpat tiks slēgta izbraukšana no Tukuma ielas un no Vārves ielas uz Durbes ielu. Apbraucamais ceļš tiks organizēts pa Lāčplēša ielu un Inženieru ielu. Plānotie satiksmes ierobežojumi būs spēkā apmēram vienu mēnesi.

Atgādinām, ka aptuveni līdz maija vidum turpināsies būvdarbi Durbes ielas posmā no Zvaigžņu līdz Kuldīgas ielai, kuru laikā satiksmes kustībai šis ielas posms nav pieejams. Slēgtas ir arī Zlēku un Ziru ielu izbrauktuves uz Durbes ielu, un nedarbojas luksofors Kuldīgas un Durbes ielu krustojumā.

Autovadītāji aicināti sekot līdzi norādēm par posma apbraukšanas iespējām.

Durbes ielas pārbūve sākās pagājušā gada septembrī, darbus plānots pabeigt līdz jūlija vidum. Visas ielas garumā tiks atjaunots asfaltbetona segums, izbūvētas vai atjaunotas gājēju ietves un veloceliņš, kā arī lietusūdens kanalizācija un jauns apgaismojums. Krustojumā ar Dīķu ielu tiks uzstādīts jauns luksofors, un mainīta satiksmes organizācija pa joslām Durbes ielas krustojumos ar Dīķu, Rūpniecības un Zvaigžņu ielu.

Atklātajā konkursā par tiesībām veikt remontdarbus Durbes ielā ieguva SIA CTB ar zemāko piedāvāto cenu 1240347, 24 eiro. Durbes ielas izbūve ir viens no objektiem, ko Ventspils brīvostas pārvalde veic, īstenojot pievedceļu attīstības projektu. Līdz 2022. gadam Ventspilī paredzēta 19 pievedceļu posmu gandrīz 13 kilometru garumā atjaunošana vai izbūve. 85% no pievedceļu attīstības projekta attiecināmajām izmaksām sedz Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -4
    Arogidēns 10.05.2019, 10:16:29

    Uz laiku jau kuro reizi, lai vēl vairāk sačakarētu ceļu.

  • -5
    Sanija 10.05.2019, 14:18:28

    Ko tāds pesimists? Tev viss tumšās krāsās vien rādās?

  • 0
    Arogidēns 15.05.2019, 17:51:11

    Eu pesimiste, ja tev nav auto, ar kuru pa visiem tiem akmeņainajiem ielāpiem ir japārvietojas, tad protams, uz tevi tas neattiecas un varēji nevis komentēt, bet iet ārā staigāt un elpot netīro Ventspils gaisu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: