Valsts policijā saņemta informācija par to, ka laika posmā no 3. līdz 8. maijam Ventspilī no vairākām neaizslēgtām automašīnām notikušas zādzības.

Laika posmā no 3. līdz 4. maijam Siguldas ielā no neaizslēgtas automašīnas “Volkswagen Golf” ir nozagta automagnetola un gredzens.

Tāpat 3. maijā konstatēts, ka Lielā prospektā no neieslēgtas automašīnas “Audi” nozagta automagnetola un gāzes ierocis.

Savukārt vakar, 8. maijā konstatēts, ka Ugāles ielā no automašīnas “Opel” ir nozagts telefons. Šajā gadījumā automašīnai logs nebija līdz galam aizvērts. Valsts policijā par visiem gadījumiem ir uzsākti kriminālprocesi.

Valsts policija atkārtoti aicina iedzīvotājus sargāt savus īpašumus un aizslēgt durvis automašīnām, kā arī logus neatstāt atvērtus.

Tāpat policija atgādina, ka automašīnas salonā atstātās mantas ir kārdinājums zagļiem. Lai izvairītos no zādzībām, aicina neatstāt automašīnas salonā vērtīgas lietas. Tas pats attiecas uz jebko, kas zaglim varētu šķist vērtīgs – kaut vai pārtikas maisiņš.

Tāpat pēdējo divu nedēļu laikā Ventspilī ir nozagts viens velosipēds – zādzība ir konstatēta 6. maijā. Lielā ielā no privātmājas pagalma tika nozagts nepieslēgts zilas krāsas velosipēds. Arī šajā gadījumā Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Barons.. 10.05.2019, 05:13:51

    Man Volg gan vienmēr būt atstāt aizlēgkt.Un pa nakt ir apsārgat-Četer Vāc Ait suniš ir sārgat.Le zinat.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: