Olimpiskā centra Ventspils Basketbola hallē svinīgi atklāta rekonstruētā atlētikas zāle, kura tagad ne vien kļuvusi plašāka, bet arī ieguvusi modernāku aprīkojumu.

Savā uzrunā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs novēlēja ventspilniekiem patīkamu sportošanu jaunajā zālē un atzinīgi novērtēja paplašinātās atlētikas zāles funkcionālos un kvalitatīvos trenažierus. Ar jauno trenažieru klāstu un to iespējām klātesošos iepazīstināja fizioterapeits Raivis Aršauskis, bet ar savu priekšnesumu pasākumā piedalījās Basketbola kluba “Ventspils” karsējmeitenes.

Basketbola halles atlētikas zāles rekonstrukcija tika uzsākta pērn, bet tās rezultātā no 389 m2 līdz 417 m2 ir paplašināta platība, uzlabota ventilācijas sistēma, nomainīts grīdas segums, veikta starpsienu pārbūve, krāsošanas un flīzēšanas darbi, kā arī apgaismojuma un durvju nomaiņa.

Iegādāti jauni trenažieri – 16 kardio, 5 spēka un 4 medicīniskās grupas trenažieri, kā arī stiepšanās stienis, spēka stacija un treniņu aprīkojums (stieņi, paklājiņi, jostas). Tāpat uzlaboti un saremontēti 47 esošie trenažieri.

Kopējās atlētikas zāles pārbūves un trenažieru iegādes izmaksas ir 359 547 EUR.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: