Ceļu būvdarbi turpinās visos Latvijas reģionos, tajā skaitā arī daudzviet Kurzemē, tāpēc autovadītājiem jārēķinās, ka ceļā var nākties pavadīt krietni ilgāku laiku nekā ierasts.

Ļoti vērienīgi remondarbi notiek uz autoceļa Ventspils–Grobiņa (P111). Posmā no Labraga līdz Mežainei aktīvo būvdarbu laikā ir septiņi līdz desmit luksoforu, kuru izbraukšana var prasīt vairāk nekā stundu. Tāpat ceļa remonts turpinās uz Klaipēdas šosejas (A11), kur posmā no Rucavas līdz Lietuvas robežai ir četri luksoforu posmi, kuru izbraukšana var prasīt aptuveni pusstundu.

Uz Liepājas šosejas (A9) ir trīs remontposmi: starp Brocēniem un Saldu, aiz Saldus Liepājas virzienā un pirms Skrundas. No Brocēniem līdz Skrundai var nākties braukt stundu. Remonts arī uz autoceļa Ezere–Embūte–Grobiņa (P106) posmā no Ezeres līdz Liepiņām, kur ir divi luksoforu posmi, bet masas ierobežojums ir uz apbraucamā tilta pār Abavu Rendā (44 t).

Remondarbu vietās svarīgi ievērot satiksmes organizāciju, pagaidu luksoforu signālus un satiksmes regulētāju norādes, lai satiksme caur būvobjektiem noritētu raiti un nerastos sastrēgumi, jo atsevišķos būvobjektos transportlīdzekļiem nav iespējams samainīties vietām. Neievērojot satiksmes ierobežojumus, var izraisīt pamatīgus sastrēgumus un apgrūtināt braukšanu sev un citiem satiksmes dalībniekiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: