Ventspils novada pašvaldība atbalsta Latvijas Pašvaldību savienības aicinājumu trešdien, 2. martā, plkst. 18 pašvaldībām savā teritorijā vienoties atbalsta mītiņā, tādējādi paužot atbalstu un solidaritāti Ukrainai tās cīņā pret Krievijas militāro agresiju un cīņā par valsts neatkarības saglabāšanu.

Ar atbalsta akcijām iedzīvotāji ir aicināti norādīt, ka Krievijas uzbrukums Ukrainai ir uzbrukums visai Eiropai, tās vērtībām, tāpēc visiem spēkiem ir jānosargā Ukrainas un visas Eiropas turpmākā neatkarība.

Ventspils novadā mītiņš "Ar mīlestību Ukrainai" notiks Popē. Vispirms klātesošie plkst. 18 pie kultūras nama pacels Ukrainas karogu, skanēs īsas uzrunās, arī mācītāja lūgšana, bet pēc tam mītiņa dalībnieki dosies gājienā uz Popes estrādi, kur novietos Ukrainas un novada pagastu karogus. Notiks koncerts, kurā uzstāsies ne tikai vietējie amatierkolektīvi, bet arī draugi no Ventspils un Kuldīgas. Redzamā vietā būs novietota informācija par dažādiem palīdzības veidiem Ukrainai.

Aicinām novada iedzīvotājus, īpaši jauniešus, piedalīties mītiņā un paust atbalstu Ukrainas tautai. No pagastiem būs organizēti autobusi – atliek vien pievienoties un ierasties Popē.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: