Piltenē Rožu ielas 2 un Rožu ielas 4 iekšpagalmos šovasar notika remontdarbi, jo tika veikti visai vērienīgi teritorijas labiekārtošanas darbi.

Abos pagalmos  pārbūvēja brauktuves segumu un sadzīves kanalizācijas tīklus, ierīkoja lietus ūdens sistēmas kanalizāciju, izveidoja autostāvvietu un uzstādīja soliņus, atkritumu urnas, velosipēdu statīvus, bērnu rotaļu laukuma elementus, iekārtoja vietu veļas žāvēšanai, teritorija ir apzaļumota. Iesēta arī zālīte, kas gan vēl nav izdīgusi, bet, ja būs labvēlīgi laikapstākļi, tā saules gaismu ieraudzīs vēl šoruden.

Lai varētu uzsākt darbus Piltenē, pašvaldībā saņēma Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas saskaņojumu aizdevuma pieteikumam investīciju projektam Teritorijas labiekārtojums Rožu ielā 2 un Rožu ielā 4 Piltenē, Ventspils novadā. Tā īstenošanai Ventspils novada domes deputāti nolēma no Valsts kases ņemt aizņēmumu – 187 107,18 eiro. Būvdarbus objektā veica  SIA AB Būvniecība darbinieki, bet  būvuzraudzības pakalpojumus sniedza SIA BŪUZ speciālisti.

Piltenes pilsētas un pagasta pārvaldes vadītājs Aigars Kress norāda, ka abu māju iedzīvotāji bija saprotoši un nesūkstījās par dažām neērtībām, kas radās darbu gaitā, savukārt piltenieki uzteica būvniekus, kuri, neraugoties uz karsto vasaru, strādāja raiti un kvalitatīvi.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -5
    Johny Bannis 24.09.2021, 20:41:53

    sakiet , luudzu, gudrie laudis, kas taa par substanci uz kuras atrodas solins un atkritumu urna?

  • -1
    A.n.i.t.a 25.09.2021, 06:27:08

    Vai tad nevar redzēt? Izskatās pēc melnzemes ,kurā vēl zālei jāsadīkst, jo diez vai vecākiem patiks ja bērns uz betona paklups un sasitīsies un nav jau viss jānobruģē,kādu zaļumu arī vajag.Izskatās sakpoti un skaisti.

  • -1
    Skuja ,Vilis 25.09.2021, 07:13:43

    He,tai mājā,kas bildē,tak Beiža dzīvo!

  • -1
    Nif nifs 26.09.2021, 16:07:24

    Jap

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: