Apkopojot socioloģisko pētījumu kompānijas Norstat datus par Latvijas iedzīvotāju atpūtas paradumiem, noskaidrots, ka 39% Kurzemes reģiona iedzīvotāju, t.sk. ventspilnieki, atpūtai velta divas līdz četras stundas dienā.

Ņemot vērā pētījuma rezultātus, SuperHits EHR un Primero mudina cilvēkus vairāk atpūsties un piedalīties Vislatvijas pozitīvisma kampaņā ''Atver SuperHits seifu!'', kas norisināsies sestdien, 18. septembrī, no plkst. 12 – 15 Lielajā laukumā.

Kampaņas laikā ikvienam klātesošajam, uzminot astoņu ciparu kombināciju, būs iespēja uzlauzt seifu ar 1000 eiro.

Analizējot Norstat izvērstās aptaujas rezultātus*, secināts, ka Kurzemē 13% iedzīvotāju atpūtai velta vairāk par 4 stundām dienā, 2 – 4 stundas atpūšas 39% kurzemnieku, bet atpūtai mazāk par stundu dienā velta 14% kurzemnieku. Par labāko atpūtas veidu kurzemnieki ir atzinuši ceļošanu. 79% aptaujāto kurzemnieku uzskata, ka ceļošana ir ļoti labs veids kā relaksēties un atgūt spēkus. Savukārt, kā otrs populārākais veids atpūtai no ikdienas rutīnas un steigas, Kurzemē tiek minēta grāmatu lasīšana, mūzikas klausīšanās un filmu skatīšanās.

Mudinot Latvijas iedzīvotājus aizdomāties par atpūtas nozīmi ikdienā, SuperHits EHR ar Primero atbalstu īsteno Vislatvijas pozitīvisma kampaņu “Atver SuperHits seifu!”, aicinot atpūsties kopā ar tuviniekiem un draugiem. ''Apzinoties lieliskas atpūtas un relaksācijas nozīmi mūsu dzīvēs, vēlamies sniegt iepriecinājumu mūsu radioklausītājiem neatkarīgi no dzīvesvietas, nodarbošanās vai ģimenes lieluma. Jāatpūšas ir visiem, jo bez tā nav iedomājams jauns darba cēliens. Tāpēc nākam klajā ar sociālu projektu, izklaidējošā formā,'' pasākuma ideju komentē SuperHits EHR zīmola vadītājs Toms Barons Lūķis.

Kampaņas ''Atver SuperHits seifu!'' ietvaros ventspilniekiem un pilsētas viesiem, izmantojot matemātikas zināšanas, intuīciju vai veiksmi, būs iespēja tikt pie laimesta.

Šīs būs jau otrā reizi, kad kurzemnieki varēs uzlauzt SuperHits EHR seifu. Pirms nedēļās seifu centās atvērt vairāki simti liepājnieku un pilsētas viesu, starp kuriem bija manāmas arī suitu sievas no Alsungas un Liepājas vecpuišu apvienības ''Vecmeitu vakcinētāji'' aktīvisti. Sīvā konkurentu cīņā veiksmīgo astoņu ciparu kombināciju atminēja un naudas balvu ieguva Ainārs no Rīgas.

Seifa uzlaušanas laikā klātesošie varēs saņemt vērtīgas balvas ilgākā skūpsta konkursā, kā arī pārbaudīt spēkus un mēģināt pārspēt EHR SuperHits rekordu (5 minūtes un 15 sekundes) stingrākās latiņas (plankas) konkursā. Ventspilnieki tiks aicināti arī cienāties ar bezmaksas soļanku, uzturot spēkus seifa uzlaušanai. Rūpējoties par jautru atmosfēru, skanēs uzmundrinoša SuperHits EHR mūzika un koda minētājus uzrunās sabiedrībā iemīļotie radio dīdžeja Zane Stocka un Valdis Čirksts.

Katru darbadienu SuperHits EHR ēterā izskan viens seifa koda kombinācijas cipars, kopā klausītājiem gūstot iespēju uzzināt pirmos piecus no astoņiem kombinācijas skaitļiem. Sociālās kampaņas ietvaros no 14. augusta līdz 2. oktobrim katru sestdienu kādā no Latvijas pilsētām notiks seifa atvēršana, kurā, pirmajam uzminot atlikušo trīsciparu kombināciju, varēs no seifa izņemt tajā esošos tūkstoš eiro. Seifa neatvēršanas gadījumā esošo summu papildinās vēl tūkstoš eiro. Kopā kampaņas ietvaros Primero nodrošina 9000 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    корумпант 17.09.2021, 13:24:56

    Kāds piefiksēja pirmos 5 ciparus?

  • -2
    Viktors Torpēda 17.09.2021, 14:44:55

    12345 :) tā tev kāds teiks :)

  • -1
    Skuja ,Vilis 18.09.2021, 09:40:22

    Varbūt,ka lembergs kā jau cietuma iemītnieks var piespēlēt kāda "medvežatņika" koordinātes?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: