Cēsīs, Maija parkā, sestdien uzlauzts seifs ar 2000 eiro, par kura saturu cīnījās vairāki simti cēsinieku un pilsētas viesu. Sīvā konkurentu cīņā veiksmīgāks izrādījās Konstantīns no Ventspils, kurš SuperHits EHR un Primero Vislatvijas pozitīvisma kampaņas "Atver SuperHits seifu!" ietvaros uzminēja pareizo seifa astoņu ciparu kombināciju.

''Pirms nedēļas centos uzminēt seifa kodu un uzlauzt to dzimtajā Ventspilī. Diemžēl neizdevās. Arī Konstantīns tobrīd vēl atradās Zviedrijā. Mani mierinot, vīrs apsolīja šonedēļ atvest uz seifa uzlaušanu Cēsīs un man par godu izcīnīt divus tūkstošus jauna ģimenes auto iegādei. Uztvēru to kā jauku ekskursiju uz vienu no skaistākajām Vidzemes pilsētām, bet tagad patiešām esmu šokā, ka mums tas ir izdevies,'' prāvo laimestu komentē laimīgā seifa atslēdzēja Konstantīna dzīvesbiedre Diāna.

''Apsveru, vai nevajadzētu mainīt profesiju,'' smejoties saka jaunizceptais seiflauzis Konstantīns un piebilst: ''Ja nopietni, tad ar sievu esam jau vienojušies - laimests kalpos kā pirmā iemaksa jaunam ģimenes automobilim. Tagad ar mierīgu sirdi varu atgriezties pie darba pienākumiem Zviedrijā, bet Diāna varēs kārtot dokumentus automašīnas iegādei.''

Apkopojot socioloģisko pētījumu kompānijas Norstat datus par Latvijas iedzīvotāju atpūtas paradumiem, secināts, ka Kurzemē 13% iedzīvotāju atpūtai velta vairāk par 4 stundām dienā, 2 – 4 stundas atpūšas 39% kurzemnieku, bet atpūtai mazāk par stundu dienā velta 14% kurzemnieku. Par labāko atpūtas veidu kurzemnieki ir atzinuši ceļošanu. 79% aptaujāto kurzemnieku uzskata, ka ceļošana ir ļoti labs veids kā relaksēties un atgūt spēkus. Savukārt, kā otrs populārākais veids atpūtai no ikdienas rutīnas un steigas, Kurzemē tiek minēta grāmatu lasīšana, mūzikas klausīšanās un filmu skatīšanās.

Mudinot Latvijas iedzīvotājus aizdomāties par atpūtas nozīmi ikdienā, SuperHits EHR ar Primero atbalstu ir uzsācis Vislatvijas pozitīvisma kampaņu ''Atver SuperHits seifu!''. Kampaņas ietvaros katru darbadienu SuperHits EHR ēterā izskan viens seifa koda kombinācijas cipars, kopā klausītājiem gūstot iespēju uzzināt pirmos piecus no astoņiem kombinācijas skaitļiem.

Sestdien, 2. oktobrī, plkst. 12 – 15, Rīgā pie tirdzniecības centra Spice norisināsies kampaņas noslēguma pasākums, kura laikā arī rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja atminēt seifa astoņu ciparu kombināciju un iegūt savā īpašumā 4000,- eiro.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    aga 27.09.2021, 12:25:39

    Saviem cilvēkiem kodu iedeva.

  • -2
    Eeeeeeeeee 27.09.2021, 14:33:35

    Kostjiks malačaga!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: