Trešdien, 21. decembrī plkst. 18 Galvenajā bibliotēkā notiks Ventspils Mūzikas vidusskolas kora diriģentu un izvēles priekšmeta "dziedāšana" audzēkņu koncerts solo dziedāšanā.

Ventspils bibliotēka veido aktīvu sadarbību ar Mūzikas vidusskolu, kopīgi organizējot mūzikas skolas audzēkņu koncertus, uz kuriem tiek aicināti visi Ventspils iedzīvotāji. Koncerti ir lieliska iespēja Mūzikas vidusskolas audzēkņiem attīstīt savas uzstāšanās prasmes un klausītājiem iepazīties ar skolēnu muzikālo izaugsmi.

Mūzikas vidusskolas Diriģēšanas nodaļā lielākais akcents tiek likts uz prakses apvienošanu ar mācību procesu, tas ir – solo dziedāšanu, klavierspēli kā dziesmu pavadījumu, scenāriju veidošanu un koncertu vadīšanu, dziesmu apguvi, mācīšanu un iestudēšanu ar dažādiem sastāviem. Tas vienmēr ir radošs process, kuru Mūzikas vidusskolas audzēkņi un pedagogi aicina baudīt koncertā Galvenajā bibliotēkā.

Koncerta programmā ir iekļauti gan latviešu, gan ārzemju komponistu darbi. Koncerta idejas autors un organizators ir Mūzikas vidusskolas vokālais pedagogs Gatis Poriņš. Pie klavierēm muzicēs Anna Dorofejeva.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Pornieks 21.12.2022, 22:43:11

    Pirms mani kāds sāk trollēt ja pieticīgi sēžu kaut kur lasītavā pie datora un traucēju apkārtējos tikai ar pārāk skaļu austiņu troksni - pavaicāt tā, pašiem telpu trūkst vai klausītāju?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: