Ventspils Bērnu bibliotēka aicina uz radošām un interesantām aktivitātēm, sagaidot pavasara svētkus – Lieldienas.

Trešdien, 13. aprīlī, plkst.11 bibliotēkā varēs skatīties animācijas filmu ''Trusītis Pēterītis 2'' ukraiņu valodā ar latviešu subtitriem, bet sestdien, 16. aprīlī, plkst.11 šīs pašas animācijas filmas pirmo daļu latviešu valodā.

Trešdien, 13. aprīlī, plkst.14 bērni aicināti veidot košus dekorus Lieldienu tematikā, piedaloties radošajā darbnīcā "Pavasaris atnācis, Lieldieniņas atvedis!".
Lieldienu tematikai šoreiz būs veltīts arī iknedēļas Pasaku rīts tiešsaistes platformā ZOOM – ceturtdien, 14. aprīlī, plkst.10 tiks lasīta pasaka ''Kā Lieldienu olas kļuva raibas''. Pieslēgšanās saite: https://zoom.us/j/91958346529?pwd=cThCaWVuV1gzekxoQldNUGUxTWdHZz09
Meeting ID: 919 5834 6529 Passcode: 123123

Lieldienu gadatirgū, kas sestdien, 16. aprīlī, norisināsies Tirgus laukumā, Bērnu bibliotēkas pasaku tēls Sīpoliņš ar bērniem ies rotaļās un ripinās Lieldienu olas, kā arī aicinās komandas piedalīties aizraujošā Lieldienu orientēšanās spēlē ''Zaķim pa pēdām''. Viens no kontroles punktiem būs Bērnu bibliotēka Akmeņu ielā 2, kur bērni varēs izpaust savu radošumu, izkrāsojot vai aplīmējot Lieldienu olu šablonus. Orientēšanās spēle noritēs, sākot no plkst.10, bet plkst.13 notiks komandu apbalvošana.

Savukārt no plkst.13 līdz 15 Bērnu bibliotēkā bērni varēs individuāli piedalīties viktorīnā ''Oliņ, boliņ – atjautīgiem zaķiem'', minot mīklas, atbildot uz āķīgiem jautājumiem, zīmējot, krāsojot un saņemot par to balvas.

Bērnu, Pārventas un Gāliņciema bibliotēkas šonedēļ organizē arī tematiskus Lieldienu pasākumus bērnudārzu grupām un skolu klasēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: