Jau vairāk nekā desmit gadus maija vidū Ventspilī tiek atklāta vasaras tūrisma un velosezona, ņemot vērā valstī noteikto epidemioloģisko situāciju, šogad vasaras sezonu plānots ieskandināt, dodoties individuālajā velo izbraucienā ''Velo vieno 2021!'', pildīt dažādus uzdevumus, atrast noteiktus objektus un piedalīties divu velosipēdu izlozē.

Dalībnieki velo izbraucienos ar orientēšanās elementiem varēs piedalīties 8. un 9. maijā no plkst. 10 līdz 20 Ventas kreisajā krastā (pilsētas pusē), kā arī 15. un 16. maijā no plkst. 10 līdz 20 Ventas labajā krastā (Pārventas pusē).
Distances būs iespējams veikt ne tikai ar velosipēdu, bet arī ejot vai nūjojot. Informācija par velo braucieniem un dalību tajos sekos tuvākajā laikā.

Velo izbrauciena norises laikā plānoti atraktīvi un muzikāli pārsteigumi no Ventspils Kultūras centra amatiermākslas kolektīviem, kuri sēdīsies uz velosipēdiem un "ar dziesmu" izbrauks maršrutus. Vairākās pilsētas pieturvietās kolektīvu dalībnieki iepriecinās ar kādu deju vai citu atraktīvu darbošanos. Ventspils Jaunrades nama Teātra sporta - improvizācijas ''I – VĒŠ'' jaunieši būs sagatavojuši īpašu performanci "Riteņi ripo". Savukārt, biedrības ''Radi vidi pats'' ērmriteņi pārsteigs ne vienu vien velo braucēju.

Informācija par velo braucieniem un dalību tajos sekos tuvākajā laikā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Vilis Skuja XVI 26.04.2021, 15:44:02

    Vasaras tūrisma sezona-tas saprotams.
    Bet kāds sezonāls raksturs var būt velosipēdistiem,ja daudzi jo daudzi ar divriteni pārvietojas cauru gadu?Velosipēds ir transporta līdzeklis nokļūšanai no viena punkta otrā,kā arī kravu pārvadāšanai.Tikai slaisti un dīkdieņi to uzskata par izklaides rīku.

  • 0
    tiešām suns 27.04.2021, 09:22:22

    piekrītu-pie mazajām algām super transports.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: