Sestdien Rakstnieku mājā notiks tradicionālie Kurzemes prozas lasījumi, kas risināsies jau desmito reizi un kam šogad iesniegts rekordliels darbu skaits.

Starptautiskā literatūras festivāla Prozas lasījumi pasākumu Kurzemes prozas lasījumi organizē Ventspils bibliotēka sadarbībā ar Starptautisko Rakstnieku un tulkotāju māju. Šogad tam pieteikts 31 darbs un visi autori uzaicināti piedalīties lasījumos. Žūrija izvēlēsies darbus, kuru autorus uzaicinās klātienē piedalīties festivāla Prozas lasījumi 2019 pasākumos, kas notiks decembra sākumā Rīgā.

Konkursa Kurzemes prozas lasījumi 2019 darbus vērtēs rakstnieces Laimdota Sēle un Kristīne Ulberga, dzejniece Ieva Rupenheite, Ventspils Augstskolas Tulkošanas studiju fakultātes docents Jānis Vādons un Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura. Pasākums sāksies pulksten 12.

Kurzemes prozas lasījumi norisināsies jau desmito reizi, bet pērn konkursam savus darbus bija iesūtījuši 18 autori. Galveno balvu ieguva Guna Roze par stāstu Izvēles brīvība.

Vairāk informācijas par festivālu Prozas lasījumi 2019 var atrast www.prozaslasijumi.lv, kā arī Facebook lapā Prozas lasījumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: