Pagājušās nedēļas nogalē Valsts policija Kurzemes reģiona amatpersonas strādāja pastiprināti, rīkojot profilaktiskos pasākumus ceļu satiksmē.

Piektdien, 14. februārī profilaktiskā pasākumā laikā, uzmanība tika pievērsta drošības jostu lietošanai, transportlīdzekļa vadīšanai, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē, ātrumpārkāpējiem, kā arī mazākaizsargātajiem ceļu satiksmes dalībniekiem. Kopumā visā Kurzemes reģionā tika pārbaudīti 1 595 transportlīdzekļi un noformēti 113 administratīvo pārkāpumu protokoli.

Ventspils iecirkņa apkalpojamā teritorijā kopumā ir noformēti 12 administratīvo pārkāpumu protokoli - četri par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, divi protokoli par drošības jostas nelietošanu un divi protokoli noformēti gājējiem par gājējiem noteikto pienākumu pārkāpšanu. Tāpat ir noformēti protokoli par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav vadīšanas tiesības, par luksofora signāla neievērošanu, par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē, par braukšanu diennakts tumšajā laikā bez iedegtas avārijas gaismas signalizācijas ar transportlīdzekli, kuram nedeg viens no tuvās gaismas lukturiem, tāpat viens protokols noformēts par tāda transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram ir nepietiekams normatīvajos aktos noteiktais riepu protektora dziļums.

Šādus profilaktiskos pasākums ceļu satiksmē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde rīko regulāri un, salīdzinot ar iepriekšējo reizi, pārkāpumu skaits ir mazinājies.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    .Barons.. 20.02.2020, 15:28:09

    Man Volg GAZ-21,kam spīdiks Irss uz haub,ir 2.sērij.Un tād drošib šlips nevar būt ,aiz to,ka to ir vien Vēsturisk spēkratt,le zinat.
    Un es braukt svilpodams ar Papiross iekš zobiem,un tie Autoinspektōr var iepūst...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: