Vakar netālu no Ventspils uz Rīgas šosejas notika traģisks ceļu satiksmes negadījums – smagās automašīnas piekabe burtiski nositusi cilvēku. Diemžēl, vieglās automašīnas šoferim nebija nekādu izredžu izdzīvot. Uz šosejas vairākas stundas tika pilnībā bloķēta satiksme abos virzienos.

Smagais negadījums vakar īsi pirms plkst. 9 no rīta notika uz autoceļa A10 Ventspils–Rīga, pie Kolkas pagrieziena. Smagā automašīna Volvo ar piekabi sadūrās ar vieglo automašīnu Nissan. Pie kravas automašīnas stūres sēdēja 1968. gadā dzimis vīrietis, savukārt Nissan vadīja 1952. gadā dzimis vīrietis, kurš notikuma vietā gāja bojā. Volvo vadītājs negadījumā nav cietis, informē Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova. Viņa piebilst, ka, tāpat kā jebkuras avārijas gadījumā, arī šoreiz tika veikta alkohola koncentrācijas pārbaude, un Volvo vadītāja izelpā promiles neuzrādījās – šoferis nav bijis alkohola reibumā.

Pašreizējā informācija liecina, ka kravas automašīnai saslīdējusi piekabe un autovadītājs vairs nav spējis spēkratu novaldīt. Piekabe, kas tobrīd bijusi tukša, ieslīdēja pretējā braukšanas joslā un ar milzīgu spēku frontāli trāpīja pretimbraucošajam vieglajam auto, to pilnībā iznīcinot. Izmeklēšanā tiks noskaidrots, kādēļ piekabe saslīdējusi un vai, tam notiekot, šoferis rīkojies pareizi.

Plašāku informāciju lasiet šīs dienas laikrakstā Ventas Balss.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    karlito 30.10.2019, 11:35:34

    līdzjūtība piederīgiem....skumji un traģiski....

  • -1
    Tīģeris 30.10.2019, 11:52:05

    Līdzjūtību piederīgiem ,un policijai vairāk vajag tiem lielīgiem fūristiem pievērst uzmanību.ļoti pārgalvīgi.

  • -12
    .Barons 30.10.2019, 12:11:57

    Es jau bij rakstit pa šo.
    Makten švah to Japāņ auto.
    Volg nebūt tā sasist,le zinat.
    Bet pac fakts ir bēdiks.

  • -16
    Doncarleone 30.10.2019, 12:26:59

    Apklusti maita.

  • -13
    Toliks 30.10.2019, 12:31:46

    Tev tak nav pilns pulkstens..

  • -1
    mernigors 31.10.2019, 09:07:47

    Vai vienlaicīgi ar alkohola pārbaudi tika veikta arī pārbaude par telefona lietošanu braukšanas laikā. Man atklāti jāsmejas, kad lasu, ka tiek veikti "parādes"pasākumi, ierindas pilsoņu nomierināšanai. Arī piekabe pati pa sevi, ja nenotiek straujas auto kustības virziena maiņas, slīdēt nesāk . Izskatās, ka muļķu zemē viss pa vecam. Ja neviens nav lietojis alkoholu vainīgo nav.....Galu galā telefonu arī var pārbaudīt(konfiscēt) uzreiz, izziņas no operatoriem arī var sakārtot....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: