Jūlija sākumā Valsts policijas darbinieki aizturējuši vairāku iereibušus transporta līdzekļa vadītājus, bet vienā gadījumā stūrētājs pieķerts, atkārtoti vadot automašīnu bez tiesībām to darīt.

Loču ielā 1956. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 0,92 promiļu reibumā, bet pie automašīnu stūres bija sēdušies vadītāji krietni lielākās burās. Ugāles ielā 1946. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Hyundai, būdams 2,59 promiļu reibumā, bet vēl trīs gadus vecāks vīrietis Robežu ielā reibumā vadīja automašīnu Ford un izraisīja avāriju. Nogriežoties uz Kustes dambi, viņš neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un iebrauca metāla nožogojumā, bojājot to, taču pēc negadījuma no notikuma vietas aizbrauca. Vīrieša vadītā automašīna tika apturēta Kustes dambī, kur konstatēts, ka viņš ir 2,71 promiļu reibumā.

Savukārt Ventspils novadā, Usmas pagastā 1976. gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Renault bez noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, turklāt to darīja atkārtoti gada laikā. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Mēneša pirmajā dienā Valsts policijā saņemta informācija no Ventspils pašvaldības policijas par to, ka Kuldīgas ielā atrodas automašīna, no kuras notikusi zādzība, kamēr tās īpašnieks gulēja uz aizmugurējā sēdekļa. Iespējamā vainīgā persona ir aizturēta. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    ttt 10.07.2018, 10:41:45

    musdienas katrs tresais brauc bez tiesibam.

  • -2
    codah 10.07.2018, 11:34:32

    Ar to tākā jālepojas?!

  • 0
    Johny Bannis 10.07.2018, 16:33:19

    Ja bez tiesībām brauc iereibis, tad jau drīkst būt hlamā, jo tiesības tak tāpat atņemt nevar! :D

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: