Pirmo zaudējumu piedzīvojuši FK Ventspils 2 futbolisti, kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās RFS otrajam sastāvam.

Mačs risinājās 2. pamatskolas laukumā, bet sāncenši lika pretī sastāvu ne vien ar virslīgā jau labu pieredzi ieguvušu spēlētāju, bet arī ar pieredzi Latvijas izlasē – Dāvi Indrānu. Rīdzinieku vārtus sargāja Latvijas čempions Dmitrijs Grigorjevs, bet visas 90 minūtes laukumā pavadīja Artis Jaudzems, kurš iepriekšējā dienā bija izcēlies ar vārtu guvumu pret FK Ventspils pamatspēkiem. Taisnības labad gan jāmin, ka arī ventspilnieku dublieru rindās laukumā izgāja spēlētāji, kuriem ir pieredze virslīgā – Dmitrijs Klimaševičs, Kaspars Kokins un Artjoms Solomatovs.

Uzvaras vārti tika gūti vien piecas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad precīzs bija... Jaudzems. Ventspilnieku mēģinājumi atspēlēties nebija veiksmīgi un nācās samierināties ar pirmo zaudējumu sezonā (neveiksme tika piedzīvota arī pret Riga FC, bet rīdziniekiem par reglamenta pārkāpumu vēlāk tika piešķirts zaudējums).

Ventspils 2 un RFS 2 turnīra tabula ar 22 punktiem dala pirmo vietu (7 uzvaras, 1 zaudējums), bet ventspilnieki veiksmīgāk spēlējuši aizsardzībā, tāpēc viņiem ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība (+23).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: