Tuvojoties vieniem no valsts nozīmīgākajiem svētkiem – Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai – Ventspils pilsētas vispārizglītojošo skolu audzināšanas joma sadarbībā ar kultūras izpratnes un pašizpausmes mākslā jomu un tehnoloģiju jomu īstenoja skolu kopprojektu Mana Latvija.

Ventspils skolēni un skolotāji veidoja dāvanu Latvijai tās Neatkarības atjaunošanas dienā izšujot, aužot, gleznojot un ar latvju spēku zīmēm rotājot tekstilmozaīkas segu. Šajā kopprojektā piedalās visas Ventspils vispārizglītojošās skolas – Ventspils Centra sākumskola, Ventspils 1.pamatskola, Ventspils 3.pamatskola, Ventspils Pārventas pamatskola, Ventspils Valsts 1.ģimnāzija, Ventspils 2.vidusskola, Ventspils 4.vidusskola un Ventspils 6. vidusskola.

Projekta noslēguma darbu iespējams aplūkot Ventspils Galvenajā bibliotēkā līdz 5. jūnijam.

Mēs dāvinām savu cieņu un mīlestību. Un nav būtiski, ka mūsu Latvija pasaules kartē aizņem vien nelielu vietu. Lielums pastāv labestībā, godīgumā un mīlestībā. Lai mums visiem baltas domas un balti darbi! Un mūsu Latvijai - saules gaisma, ozola spēks un avota dzidrums!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: