Ceturtdien, 28. aprīlī, Ventspils Tehnikumā sadarbības vizītes ietvaros viesosies aviācijas uzņēmuma airBaltic delegācija, kuras mērķis ir iepazīties ar Tehnikuma vadību un audzēkņiem, lai iespējams jau tuvākajā nākotnē uzsāktu ciešāku sadarbību, tajā skaitā, audzēkņu prakšu vietu nodrošināšanā.

Tikšanās laikā plānots iepazīstināt airBaltic pārstāvjus ar Tehnikumā apgūstamo izglītības programmu piedāvājumu, kā arī mācību telpām un tehnoloģiskajām iespējām konkurētspējīgas un darba tirgū pieprasītas izglītības nodrošināšanai jaunajiem profesionāļiem.

airBaltic pārstāvji viesosies arī nodarbībās pie 3. kursa audzēkņiem – topošajiem Tūrisma pakalpojumu konsultantiem un Automehāniķiem, lai iepazītu, kā notiek zināšanu un prasmju apguves process.

Šī ir lieliska iespēja audzēkņiem nākotnē iegūt prakses un pēcāk pastāvīgas darba vietas augsti novērtētā starptautiskā uzņēmumā.

Plašāka informācija par iespējām, Ventspils Tehnikuma piedāvājumiem un citiem jaunumiem pieejama Ventspils Tehnikuma tīmekļa vietnē https://www.ventspilstehnikums.lv/ un sociālo tīklu kontos Facebook un Instagram.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Renars Z 27.04.2022, 11:01:46

    Nu lidosta mums ir.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: