Ventspils muzejs jau septīto gadu pasniedz rakstnieka un pedagoga Herberta Dorbes balva ''Gada humanitāro zinību skolotājs'', šogad balva tika pasniegta Ventspils pedagogu konferencē, 27. augustā. Šo gadu laikā balvai izvirzīti 22 kandidāti.

Balvu ieguvuši Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas, 6. vidusskolas, Centra sākumskolas, Pārventas pamatskolas pedagogi un divi pirmsskolas izglītības iestādes ''Varavīksne'' skolotāji.

Šogad pateicība par sadarbību ar Ventspils muzeju un bibliotēkām 2020./2021. mācību gadā tika izteikta kopumā piecām pedagoģēm: trim no Ventspils – Ilzei Jermolai (4. vidusskola), Ilzei Šnepstei (6. vidusskola) un Anitai Odorskai (pirmsskolas izglītības iestāde ''Zvaigznīte'') un divām skolotājām no Ventspils novada skolām - Gunitai Smiltiņai – Apinei (Piltenes vidusskola) un Evitai Kubinskai (Zūru pamatskola).

Žūrijas komisija, kuras sastāvā ir Ventspils muzeja un bibliotēkas darbinieki, pilsētas un novada Izglītības pārvaldes pārstāvji Herberta Dorbes balvu ''Gada humanitāro zinību skolotājs'' par mērķtiecīgu skolēnu iepazīstināšanu ar valsts, pilsētas, un novada kultūras procesiem sarežģītajā 2020./2021. mācību gadā, nolēma piešķirt 6. vidusskolas sākumskolas pedagoģei Ilzei Šnepstei.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: