Popularizējot hokeju bērnu vidū, sestdien, 4. septembrī, otro gadu pēc kārtas noritēs ''Maxima'' Hokeja diena, ko organizē Latvijas Hokeja federācija. Ventspils OC ledus halle sniegs iespēju ikvienam zēnam un meitenei vecumā līdz 12 gadiem pirmo reizi uzkāpt uz slidām un izmēģināt hokeja spēli, turklāt iepazīt šī sporta veida sniegtās priekšrocības bērni varēs bez maksas.

Sestdien no plkst. 10 līdz 12 ledus hallēs visā Latvijā bērniem būs iespēja iepazīt hokeja spēli un izmēģināt savas prasmes uz ledus. Hokeja dienas mērķis ir aicināt bērnus iepazīt savai dzīvesvietai tuvākās hokeja skolas un klubus, kā arī iedvesmot uzsākt treniņu gaitas šajā sporta veidā. Ledus hallēs bērniem tiks nodrošināts bezmaksas hokeja pamatinventārs, kā arī treneru kolektīvs, kas palīdzēs apgūt pirmās prasmes uz ledus un informēs par kluba piedāvājumu.

Apmeklējot Hokeja dienu, bērniem būs jāuzrāda negatīvs Covid-19 tests, kas veikts ne vēlāk kā pirms 48 stundām. Tāpat uz vietas būs iespējams veikt bezmaksas eksprestestus. Savukārt vecākiem vai bērnu pavadoņiem pie ieejas būs jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: