Ventspils jaunie uzņēmēji ar labiem sasniegumiem piedalījās Vislatvijas skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) gadatirgū CITS BAZĀRS, kas notika Rīgā. Starp 270 SMU no visas Latvijas dalībnieku atlasi izturēja un piedalījās arī septiņi Ventspils SMU.

Žūrija atzinīgi novērtēja:

Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas uzņēmumu "Bullroarer", kas ražo rotaļlietu - vēsturisku aborigēnu saziņas līdzekli un ieguva balvu nominācijā "Uz zināšanām balstīts produkts", savukārt vēl divās nominācijās – "Labākais stends" un "Inovatīva biznesa ideja" – žūrija šo uzņēmumu izvirzīja kā balvas pretendentu.

Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas uzņēmums "Rozītes", kas ražo karameles bija viens no komerciāli veiksmīgākajiem uzņēmumiem.

Ventspils Jaunrades nama uzņēmums "PaRoLo", kas ražo matu gumijas bija pretendents uz balvu nominācijā "Labākā pārdošanas komanda".

Tirgošanās pieredzi un noderīgas atsauksmes ieguva arī Jaunrades nama SMU ''Namiņš'' ar pašu gatavotām spēlēm un citām noderīgām lietām no atkārtoti izmantotiem materiāliem, 1. ģimnāzijas SMU ''Blitz Skateboards'', kas ražo skrituļdēļus ar unikālu, individualizētu apdruku, SMU ''Fairy Tale'', kas ražo apgleznotas dāvanu kastītes, kā arī ģimnāzijas un 2. vidusskolas apvienotais SMU ''LyL'', kuri ražo lukturus makšķerniekiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: