Nedēļas nogalē, 14.un 15. decembrī, notiks starptautiskais kērlinga turnīrs ''Ziemassvētku kauss'', kurā komandas cīnīsies par 2019. gada Ziemassvētku kausu un šī turnīra tradicionālo balvu - cūkas šņukuru.

Turnīrā piedalīsies desmit komandas ar spēlētājiem no Baltkrievijas, Igaunijas, Šveices un Latvijas. Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs trīs komandas - VKK/Millere (Latvijas sieviešu senioru izlase) un divas junioru komandas ''Snowflakes'' un ''Ice Sorm''.

Kā ierasts kērlinga turnīros, vienotā konkurencē sacentīsies vīriešu, sieviešu un jauktās komandas. Spēles norisināsies pēc Pasaules Kērlinga Federācijas noteikumiem.

Katra komanda aizvadīs četras spēles. Pirmajā spēlē sacentīsies komandu pāri, kas izvēlēti iepriekš notikušas izlozes rezultātā, savus nākamo spēļu pretiniekus komandas iegūs pēc nosacījuma - jo augstāka vieta, jo stiprāks pretinieks. Pamatlaikā neizšķirta rezultāta gadījumā, lai noskaidrotu spēles uzvarētāju, tiks izspēlēts ekstraends. Pēc katras spēļu kārtas komandas tiks sarindotas izcīnīto vietu secībā - punkti, uzvarētie endi, akmeņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: