P/i Komunālā pārvalde Ventspils pilsētas iedzīvotājiem atgādina, ka bezmaksas smilšu un sāls maisījumu ietvju kaisīšanai pieteikumus pieņem līdz 16. decembrim.

Akcijas norisinās no 15. novembra līdz 15. decembrim, tomēr ņemot vērā to, ka akcijas laiks noslēdzas svētdienā, tad pieteikumi tiek pieņemti līdz pirmdienai, 16. decembrim. Šo pakalpojumu var pieteikt, zvanot p/i Komunālā pārvalde pa tālr. 63624269 darba dienās no plkst. 8 līdz 16, vai arī sūtot e-pastu uz: kom.parvalde@ventspils.lv, norādot precīzu adresi. Maisi tiks piegādāti un novietoti pie īpašuma vārtiņiem vai citā iedzīvotāja norādītā vietā.

Pēc minētā datuma piegāde uz iedzīvotāju mājām vairs netiks nodrošināta, tomēr iedzīvotājiem būs iespēja saņemt šos maisus pašiem, iepriekš sazinoties ar p/i Komunālā pārvalde un vienojoties par saņemšanas laiku. Materiālu ietvju kaisīšanai iedzīvotāji varēs saņemt Saules ielā 135.

Iespēju pieteikt un bez maksas saņemt kaisāmo materiālu ietvju kaisīšanai var izmantot tie privātmāju īpašnieki (fiziskas personas), kuru īpašums robežojas ar ietvi. Uz katru šādu īpašumu ir paredzēts piegādāt 2 maisus jeb ap 60 kg smilts un sāls maisījuma. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām. Smilts un sāls maisījumā sāls daudzums veido 10–15% no kopējās masas. Šādā koncentrācijā maisījums nav bīstams un kaitīgs videi, tajā pašā laikā nodrošinot ietves atkausējuma minimumu, neļaujot smiltīm piesalt uz notīrītas ietves.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: