Arī šogad Ventspils Augstskolas (VeA) studentiem bija iespēja pieteikties uzņēmuma SIA ''HansaMatrix Ventspils'' izcilības stipendijai. Šogad stipendiju izlēma piešķirt diviem VeA studentiem - Ievai Zonenbergai un Kristianam Ozoliņam.

Ieva Zonenberga studē VeA Ekonomikas un pārvaldības fakultātē bakalaura studiju programmā "Biznesa vadība" 3. kursā. Ieva stipendijas komisijai prezentēja uzņēmumu SIA ''HansaMatrix Ventspils'', kas bija obligāts nosacījums, kā arī klātesošajiem pastāstīja par sevi, atbildēja uz komisijas uzdotajiem jautājumiem.

Kristians Ozoliņš studē VeA Informācijas tehnoloģiju fakultātes bakalaura studiju programmā ''Kuģu navigācijas elektronika'' 2. kursā. Arī Kristianam bija jāprezentē uzņēmums SIA ''HansaMatrix Ventspils'', kā visiem stipendijas pretendentiem. Viņš arī īsumā pastāstīja par sevi un savu līdzšinējo darba pieredzi, kā arī atbildēja uz komisijas uzdotajiem jautājumiem.

Abi studenti deviņu mēnešu garumā katrs saņems 150 eiro, kā arī iegūs iespēju piedalīties ''HansaMatrix'' mentoru skolā un darboties praksē uzņēmumā.

Stipendijas mērķis ir veicināt Latvijas augstāko izglītības iestāžu studentu profesionālo izaugsmi un karjeras attīstību, kā arī veicināt talantīgāko un spējīgāko vidusskolu absolventu piesaisti studijām elektronikā vai vadībzinātnes jomā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Alnis 24.10.2019, 22:42:23

    Hansamatrix, Jūs labāk savas smieklīgās algas paceliet darbiniekiem tad nebūs katru mēnesi jāliek desmitiem darba sludinājumu.
    Muļķu, kas par kapeikām strādās paliek arvien mazāk.

  • 0
    Peļu junkuriene 25.10.2019, 12:22:10

    Pareizi Alni!Sabūvēts un saslavināts jau ir !Tikai to muļķu jauniešu paliek arvien mazāk kas strādās par sīknaudu.Tāpēc jau ir citas iespējas lai savu jaunību neizniekotu!

  • 0
    Edijs Redins 30.10.2019, 08:47:37

    visu cienu Alnis par pateikto tiesi un skaidri 10 :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: