Nacionālajā Volejbola līgas Rietumu grupā pēc trim kārtām nav nevienas komandas, kuras rēķinā būtu tikai panākumi, bet Ventspils volejbolisti pēc drošas uzvaras savā laukumā no līderu trio atpaliek vien par punktu.

Pirmajā mačā savā laukumā ventspilnieki uzņēma Talsu komandu, kas sezonu bija sākusi bez uzvarām un uzvarētiem setiem. Ventspilī neviena no tradīcijām netika lauzta.

Pirmajā setā intriģējoša cīņa gan risinājās līdz pašām beigām, tomēr izšķirošos punktus guva mājinieki, izcīnot uzvaru 25:23. Nākamo divu setu galotnē iztika bez intrigas, jo viesiem tika ļauts gūt 17 un 19 punktus, kas nozīmēja, ka Ventspils tiek pie pirmās trīs setu uzvaras šajā sezonā. Savā debijas mačā Ventspils rindās 15 punktus guva pludmales speciālists Oskars Puga, bet 12 Rolanda Ozoliņa kontā.

Turnīra tabulas galvgalī šobrīd ir trīs komandas ar sešiem punktiem – RTU, Kuldīgas NSS un Ozolnieki –, bet ventspilnieki no šī trio atpaliek vien par punktu. 26. oktobrī Ventspili gaida tikšanās tieši ar vieniem no šie trim, jo viesos jātiekas ar senajiem paziņām no RTU. Sporta hallē Pārventa komandu redzēsim 3. novembrī, kad tiks uzņemti vēl vieni Nacionālās līgas ilgdzīvotāji – aizputnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: