Ventspils Digitālais centrs aicina bērnus pavasara brīvlaikā piedalīties bezmaksas IT skoliņā ''Eksperiments'', kura notiks 11., 13. un 15. martā.

Tehnoloģiju nodarbībās Digitālā centra pedagogi rosinās bērnus veikt eksperimentus, pielietojot dažādas tehnoloģijas un programmas, kā arī iegūt jaunas zināšanas un prasmes. Pavasara IT skoliņā skolēniem būs iespēja darboties programmējamo ierīču "Makey Makey" eksperimentu stacijās, veidot 3D hologrammas un lietot virtuālās realitātes brilles, izstrādāt spēli mobilajā tālrunī un video mīmus, veikt vizuālus eksperimentus programmās “Krita” un “Roblox”, radoši izpausties “Minecraft” vidē, kā arī strādāt optisko ilūziju darbnīcā. Tāpat bērniem būs iespēja piedalīties papīra pārvērtībās un izmēģināt virtuālā grafiti mākslu. Kā vienmēr, nodarbībās neiztikt bez robotiem, kuri arī šoreiz radošajās darbnīcās demonstrēs savu plašo pielietojumu.

Pieteikties iespējams līdz 7. martam elektroniski www.ej.uz/pavasaraskolu2019 vai klātienē Ventspils Digitālajā centrā. Vietu skaits grupās ir ierobežots.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: