Pensionāru biedrības Ventspils liedags amatierteātris iestudējis jaunu izrādi - lirisku komēdiju Trīs skaistas sievietes - kurai paredzētas pat divas pirmizrādes.

Tas ir aizkustinošs un ironisks stāsts par sieviešu draudzību un mīlestības meklējumiem, par trim talantīgām un pašpietiekamām dāmām pēc 50, kuras dzīvo interneta laikmetā, kā arī par to, cik mums ikvienam svarīgi būt vajadzīgam, sajust rūpes par sevi, būt laimīgam.

Tās autors ir krievu dramaturgs Valentīns Fainbergs, bet lugu tulkojusi un senioru amatierteātrim piemērojusi režisore Līga Poriete. Par vizuālo noformējumu parūpējusies māksliniece Līva Ozoliņa.

Izrāde iestudēta divos sastāvos, tāpēc paredzētas arī divas pirmizrādes – 2. martā un 20. aprīlī. Trīs draudzenes – Ievu, Jūliju un Maiju – atveido Tamāra Turele vai Ilze Erkena, Helena Birzenberga vai Anita Kalniņa un Biruta Šēniņa vai Līga Poriete.

Jāatgādina, ka agrāk teātra iestudējumā bija skatāma izrādeVīrietis, kas iestudēta pēc Ventspils novada Kultūras nodaļas vadītājas, režisores un Piltenes amatierteātra vadītājas Zanes Pamšes lugas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: