VK Ventspils volejbolistiem Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijas pamatturnīru izdevās noslēgt ar drošu panākumu pret VK Aizkraukle, kam vajadzētu uzlabot garastāvokli pirms gaidāmajām izslēgšanas spēlēm.

Ventspilnieki bija piedzīvojuši trīs zaudējumus pēc kārtas, tā zaudējot izredzes uz regulārās sezonas pirmajām divām vietām, bet pēdējā mačā nosargāt vismaz trijnieku bija iespējams. Protams, vajadzēja uzvarēt, un tas šoreiz arī izdevās, turklāt nospēlējot tikai trīs setus, kuros Aizkraukles volejbolistiem tika ļauts gūt 20, 17 un 15 punktus. Rezultatīvi atkal nospēlēja Kristaps Šepte, sakrājot 17 punktus, bet 12 guva Edgars Rutkis.

VK Ventspils komanda 14 spēlēs izcīnījusi 23 punktus, un tikpat daudz ir arī RTU kontā, taču papildrādītāji augstāk ļauj finišēt ventspilniekiem – mūsējiem regulārās sezonas bronza, bet Rīgas studenti paliek ceturtie. Uzvaru regulārajā sezonā jau priekšlaicīgi nodrošināja Vecumnieku volejbolisti, bet pēdējā kārtā uz otro vietu pacēlās VK Ozolnieki.

Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas pāri gan kļūs zināmi vien 4. martā, kad pēdējo maču izspēlēs Rīgas Volejbola skola un VK Aizkraukle, turklāt šajā cīņā noskaidrosies arī ventspilnieku ceturtdaļfināla pretinieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: