Jaunajā studiju gadā Ventspils Augstskolas (VeA) Ekonomikas un pārvaldības fakultātes (EPF) studentiem būs iespēja pieteikties un saņemt jaunu stipendiju – uzņēmuma SIA “Bucher Municipal” stipendiju.

Stipendijas iniciatori ir Ventspils Augstskolas absolvents, uzņēmuma SIA “Bucher Municipal” vadītājs Mikus Brakanskis un Ventspils Augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāne Liene Resele. 10. septembrī plkst. 20 pie Ventspils Augstskolas strūklakas “Lāsītes” notiks stipendijas līguma parakstīšana.

SIA “Bucher Municipal” stipendijas mērķis ir veicināt VeA EPF profesionālās bakalaura studiju programmas “Biznesa vadība” studentu aktivitāti studiju, pētnieciskajā un sabiedriskajā darbā un palīdzēt VeA EPF sagatavot studentus darba tirgum, papildus stipendijai nodrošinot arī koučinga apmācības vienu reizi mēnesī stipendijas piešķiršanas periodā. Koučinga apmācības norisināsies SIA “Bucher Municipal” telpās, kur stipendijas saņēmējs būs tiesīgs personīgi izvēlēties, ar kuru nodaļu vadītāju vai darbinieku tikties un gūt pieredzi, zināšanas.

Profesionālās bakalaura studiju programmas “Biznesa vadības” studenti, kuri ir pabeiguši vismaz vienu akadēmisko gadu VeA, stipendijai varēs pieteikties līdz 14. septembrim, iesniedzot pieteikuma vēstuli, CV, sekmju izrakstu par studijām VeA, kā arī pārskatu par savu sabiedrisko un organizatorisko darbību.

Stipendijas piešķiršanas komisija izvērtēs pretendentu iesniegtos dokumentus un aicinās visus uz atklātu prezentāciju, kurā pretendentiem būs iespēja sevi prezentēt un atbildēt uz komisijas uzdotajiem jautājumiem. Stipendija tiks piešķirta vienam studentam uz 3 gadiem, katru mēnesi saņemot 150 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Wolf 05.09.2018, 21:15:02

    Algu stradnikiem vajag pacel bet ne stipendijas dot!!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: