Livonijas ordeņa pilī ar ziediem, labiem vēlējumiem un Inovācijas balvām sumināti 36 pedagogi un 45 audzēkņi par sasniegumiem mācību olimpiādēs un skolēnu zinātnisko pētniecību darbu konferencēs.

Apbalvoti ir tie skolēni, kuri valsts mācību priekšmetu olimpiādēs, Latvijas atklāto mācību priekšmetu olimpiādēs un Kurzemes reģiona mācību priekšmetu olimpiādēs guvuši godalgotas vietas, kā arī zinātniski pētniecisko konferenču laureāti. Tāpat sveikti arī pedagogi, kuri ieguldījuši darbu skolēnu sagatavošanā. Balvas pasniedza Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Vītoliņš.

Apbalvoto pedagogu un audzēkņu sarakstu skatīt ŠEIT!

Ventspils pilsētas Pedagoģiskā darba inovācijas fonds tika izveidots 1995. gadā, lai atbalstītu inovatīvi strādājošos pedagogus un audzēkņus, kuri piedalās mācību priekšmetu olimpiādēs, valsts konkursos mākslā un mūzikā, kā arī skolēniem, kuri sekmīgi izstrādā skolēnu zinātniskos pētījumus.

Pedagoģiskā darba inovācijas fonds atbalsta pedagogus par mācību grāmatu, metodisko materiālu izveidi, skolēnu sagatavošanu un īpaši sekmīgu piedalīšanos valsts un novada mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī skolēnus par sekmīgu piedalīšanos Latvijas Republikas mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī titula „Gada skolotājs” un „Gada skolēns” ieguvējus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: