Ventspils Augstskola 24. martā aicina ikvienu interesentu, īpaši vidusskolēnus, uz atvērto durvju dienu, kur topošajiem studentiem būs iespēja iepazīties ar studiju iespējām un studentu ikdienu Ventspils Augstskolā.

Pasākums tiks atklāts plkst. 11.30 ar augstskolas rektora Kārļa Krēsliņa uzrunu un informāciju par studiju programmām augstskolā, budžeta vietām, kopmītnēm un Erasmus+ programmas iespējām.

Pēc tam visi interesenti dosies uz Ekonomikas un pārvaldības fakultāti, Tulkošanas studiju fakultāti vai Informācijas tehnoloģiju fakultāti, kur būs iespēja ne tikai satikt fakultāšu vadību un docētājus, studentus, absolventus, kuri pēc augstskolas absolvēšanas veiksmīgi iesaistījušies darba tirgū, bet arī būs iespēja piedalīties praktiskajā nodarbībā mutvārdu tulkošanā un iesaistīties informācijas tehnoloģiju un elektronikas interaktīvajās aktivitātēs.

Informācijas tehnoloģiju fakultāte topošajiem studentiem piedāvās iespēju interaktīvā veidā uzzināt par Ventspils Augstskolas Viedo tehnoloģiju pētniecības centra un SIA “PlayGineering” izstrādāto profesionālā sporta analītikas risinājumu – spēlētāju izsekošanu, datu analīzi spēles laikā. Interesentiem būs iespēja arī interaktīvā veidā izmēģināt cilvēka skeleta atpazīšanas tehnoloģiju, kuru plaši izmanto datorredzes industrijā – datorspēlēs, drošības jomā, tālaprūpē u.c. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja arī izmēģināt 3D printeri, robotus u.c. informācijas tehnoloģiju un elektronikas aktivitātes.

Atvērto durvju dienu noslēgumā interesentiem būs iespēja tikties ar Studentu padomes pārstāvjiem, kuri ikdienā rūpējas par sabiedrisko dzīvi augstskolā – organizē dažādus kultūras un izglītojošus pasākumus, kā arī pārstāv studentu intereses gan augstskolas institūcijās, gan Latvijas studentu apvienībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: